דג חרב בגריל עם סלסה ליים מלפפון
אם יש לכם סראנו צ'ילה, בצל ירוק, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג חרב בגריל עם מלפפון-מתכון סלסה מלון, דג חרב בגריל עם לימון, שמיר & רוטב מלפפון, ו דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה.
הוראות
מערבבים יחד מיץ ליים, דבש, שמן, כוסברה בצלחת רדודה.
מוסיפים דג חרב, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר, מתהפכים פעם אחת, 15 דקות. (לא להשרות עוד.)
הסר את הקליפה, כולל כל הדגש הלבן, מן הסיד עם סכין קילוף חדה.
חותכים מקטעים ללא ממברנות וקוצצים דק מקטעים, ולאחר מכן לשלב עם חומרי סלסה הנותרים בקערה.
מברשת קלה מחבת גריל עם שמן וחום על חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן.
הסר swordfish מן המרינדה ואת העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל דגים עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הערה של טבחים: סלסה יכולה להתבצע 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.