דג חרב וספגטי עם פסטו הדרים
גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דג חרב עם פסטו הדרים, דג חרב עם סלט הדר, ו פירות הדר עם חמאת כוסברה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה ושומרים 1/2 כוס של נוזל הפסטה.
מערבבים את הבזיליקום, צנוברים, שום, שידות, מיצים, מלח ופלפל במעבד מזון עד התערובת קצוצה דק. עם ריצת המכונה, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהתערובת חלקה ושמנת.
מעבירים לקערה ומערבבים בפרמזן. זרוק עם הספגטי החם ומי הפסטה השמורים.
בינתיים, מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים גז או גריל פחם.
מברישים את שני צידי פילה דג החרב בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל דג חרב 3 עד 4 דקות בצד עבור פילה עבה 1 אינץ'.
מעבירים את הפסטה למגש הגשה ולמעלה עם פילה דג חרב בגריל ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.