דג חרב חריף
דג חרב פיקנטי דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אבקת צ'ילי, בצל, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. דגים צלויים מתובלים, פן Rigate עם דגי חרב מתובלים, ו דג חרב בגריל ברוטב טרופי חריף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים חלב קוקוס עם ג ' ינג 'ר, בצל אדום, אבקת צ' ילי ומלח.
מערבבים במנגו, ומביאים לרתיחה.
מניחים נתחי swordfish לתוך תערובת תמצית קוקוס, ולהפחית את החום. דואג לא לשבור את נתחי swordfish, לבשל, ערבוב מדי פעם, 25 עד 30 דקות, עד התערובת מעובה דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.