דג חרב ממילאנו
דג חרב מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 632 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 26 דקות. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. מתכונים דומים: ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו), אספרג'י אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו אלה מילאנו (ריזוטו בסגנון מילאנו).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הפנקו בכלי פאי. בצלחת פאי אחרת מקציפים את הביצים לתערובת. מרפדים קרש חיתוך גדול בניילון.
מניחים 2 סטייקים של דג חרב על ניילון, במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
מניחים דף ניילון נוסף מעל הסטייקים. בעזרת הצד השטוח של פטיש בשר או מערוך כבד, משטחים בעדינות את סטייקי דג החרב לעובי 1/4 אינץ'.
מסירים את הניילון העליון ומפזרים את דג החרב במלח ופלפל משני הצדדים. מניחים בצד את סטייקי דג החרב ומשטחים ומתבלים 2 סטייקים שנותרו, בעזרת הניילון כדי לעזור שוב. טובלים כל סטייק בביצה, ואז את הפנקו, מצפים לחלוטין וטופחים להדבקה.
עובדים בקבוצות, ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זית בהיר במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מניחים 2 סטייקים של דג חרב מצופה בתבנית ומבשלים עד שהם חומים ופריכים ופשוט מבושלים באמצע, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים למתלה קירור המונח על תבנית עם נייר אפייה ואוהל קל עם נייר כסף כדי להתחמם (אין לאטום בנייר כסף או שהלחם יהפוך רטוב). חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, שמן הזית ו -2 סטייקי דג החרב.
הקציפו את מיץ הלימון ושמן הזית הבתולי בקערה גדולה לתערובת.
מוסיפים את הארוגולה וגרגיר הנחלים, וזורקים קלות לציפוי. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מעבירים את סטייקי דג החרב לצלחות. למעלה עם הסלט ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בריכת הברווזים פינו גרי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
בריכת ברווז פינו גרי
פינו גרי שלנו מאופיין ניחוחות טרופיים שלה חומציות בהירה. טעמים וניחוחות של לימון לימון, נקטרינה, סמבוק, אשכולית שולטים, מסיימים פריך ויבש.