דג חרב קלוי ותפוחי אדמה עם מיונז צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 971 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: תפוחי אדמה אדומים קלויים ברוטב צלי לימון, דג חרב בגריל ברוטב לימון וצלפים, ו דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת צלייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/4 כוס השמן, חצי שום, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מכניסים לתנור במשך 15 דקות; מערבבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, מעיל את דג החרב עם הנותרים 1/4 כוס שמן, שום, 1/4 כפית כל מלח ופלפל, והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
דג חרב
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
שים את הדג על תבנית אפייה ולשים אותו בתנור יחד עם תפוחי האדמה. מבשלים, מערבבים את תפוחי האדמה פעם אחת, עד שהדגים ותפוחי האדמה נעשים, 10 עד 12 דקות לסטייקים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בקערה קטנה, לשלב את המיונז עם פטרוזיליה, צלפים, וחומץ.
וריאציות: נסו טונה, סלמון או סטייק בקלה במקום דג החרב. פילה יהיה גם טוב במתכון זה, אבל תצטרך לקצץ בזמן הבישול. אם אתה עושה, להיות בטוח תפוחי האדמה עדיין לבשל במשך עשרים וחמש דקות. פשוט תכניס את הדג מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחת
8
המלצת יין: אם כי לא יין איטלקי טיפוסי, פינו נואר מעולה עם דג חרב. יש כמה pinot noirs טעים מן Adige אלטו פריולי, אשר תמצאו תחת השם האיטלקי פינו nero.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.