קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם )

דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם )
דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם) הוא דג pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מ phamfatale.com יש 7 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שום, פפריקה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו דג מצופה בפירורי לחם כהרף עין.

הוראות

1
בקש ממוכר הדגים שלך להכין 6 סטייקים של טורבט. ודא עור הדג הוא מדורג. לשטוף ולטפוח יבש באמצעות מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורבטטורבט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מניחים את סטייקים דגים בצלחת קטנה, רדודה. מתבלים במלח, אבקת צ ' ילי אדומה וציפורן 1 של שום כתוש. ודא התבלינים מעיל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מורחים כף שמן באופן שווה בצלחת. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הכניסו את הלחם לקוביות למעבד מזון (או מעבד מזון מיני) ודופק מספר פעמים לאבקה לבנה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הוסף אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
6
יוצקים את התערובת לתוך קערה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.תייבש את הדג עוד פעם אחת. באמצעות מסננת בינונית, מפזרים פירורי לחם על סטייק הדגים ולנער את העודף bread.In מחבת, מחממים את השמן ומטגנים את השום עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, להוסיף את החמאה על חום בינוני. בעדינות לנער את פירורי הלחם העודפים את כל פיסת דגים עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מניחים את הדג בשמן, מוודאים שהסטייקים של הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא את הדג הוא לגמרי מצופה בשמן ולא מקל על החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 2-3 דקות עד שזהוב קלות (בהתאם לעובי של הסטייק), להעיף כל חתיכה( אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את סטייקים דגים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
הוסף עוד שמן במחבת (במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הבצל לשרוף, עד הצבע הוא חום זהוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את הגזרים, שום, רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, פלפל חלפיאו. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
13
מוסיפים פפריקה וחומץ. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות. לבסוף, להוסיף את הדגים בחזרה למחבת. כבה את החימום. צבע הבשר צריך להיות לבן ואטום ואת המרקם flaky.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים מיד, מעוטר זיתים ירוקים בזיליקום.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.