דג מחבת מטוגן של ניק אוסנר עם מתכון סלסה סקווש
המתכון של ניק אוסנר דג מטוגן במחבת עם מתכון סלסה סקווש מוכן תוך כ 12 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה שפמנון, קישואים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מתכון מבאר טרטן וניק באלה, דגים מטוגנים עם מתכון רוטב סויה, ו מתכון דגים מטוגנים מהיר ושונה.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקישואים, סקווש, פלפל, בצל, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת ומכניסים למקרר עד שיתקרר. מחק את skillet.In קערה בינונית, לזרוק את הירקות מקורר עם חומץ, פטרוזיליה, בזיליקום, ו 2 כפות של השמן.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הדגים עם כפית מלח ופלפל כפית ומבשלים עד אטום לאורך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה