דג מטוגן במרינדה
אם יש לך בערך שעתיים ו-25 דקות לבלות במטבח, דג מטוגן במרינדה עשוי להיות מתכון מרהיב ללא חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 445 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה של Allrecipes דורש פלפל קאיין, שמן צמחי, כמון טחון ופפריקה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דג מטוגן במרינדה בשום, חומץ, אורגנו וכמון , דג במרינדה בסויה ושיפודי דגים כבושים .
הוראות
מניחים פילה פלנדר בצלחת זכוכית קטנה.
מערבבים מיץ לימון, שום, כמון ופפריקה בקערה קטנה; יוצקים מעל פילה פלנדר. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומשרים את הבלונדר במקרר למשך שעתיים.
מערבבים קמח, גראס שמיר ופלפל קאיין יחד על פיסת נייר שעווה.
טורפים ביצה ומים יחד בקערה רחבה.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
לוחצים בעדינות את פילה הפלונדר לתוך תערובת הקמח לציפוי; לנער כדי להסיר עודפי קמח. טובלים בביצה הטרופה לציפוי ומיד מחזירים לתערובת הקמח לציפוי.
מטגנים פלנדר בשמן חם עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ-5 דקות לכל צד.