המתכון דגים מטוגנים בתנור וצ'יפס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 409 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: תנור-דגים מטוגנים וצ'יפס, דג מטוגן בתנור וצ'יפס פרמזן, ו תנור דגים וצ'יפס.
הוראות
1
מסדרים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פרוס תפוחי אדמה לרוחב לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ', להעביר לקערה ולזרוק עם 1 כף. שמן זית. מסדרים על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף.
מוסיפים פילה ומבשלים עד קרום יפה על התחתונה, על 2 דקות; בזהירות להפוך ולאחר מכן להעביר מחבת למתלה העליון בתנור. מבשלים עד זהב מוצק כאשר לחוץ במרכז, על 6 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.