קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות100
ציון בריאות9
מגזין

דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס

דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס
והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תרד, קוקטייל שרימפס, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו סוליית שרימפס, דג סול ממולא בשרימפס, ו סרטן ושרימפס ממולא סוליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F, מחממים בחמאה קלה מוקרם בגודל 8 על 12 אינץ dish.In סיר מעל חום בינוני-נמוך, להמס את החמאה. מערבבים בקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות; לא נותנים את צבע התערובת. בהדרגה להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה לרוטב לבן, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף ב 1 כפית. מלח ופלפל לבן לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את התרד בתוך סיר קטן ולהגדיר על אש בינונית. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות. ריק לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על התרד להתקרר. בחבילות קטנות, לסחוט כמה שיותר מים מהתרד ככל האפשר. באמצעות סכין שפים, קוצצים את התרד דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של הרוטב הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להניח את פילה הבלעדית, צד עור חלק למטה, על קרש חיתוך. בדוק את הדגים לעצמות, להסיר ולזרוק כל מה שאתה מוצא. כף אחת-רבע מתערובת התרד על מרכז כל פילה, ומקפלים את 2 הקצוות של הפילה מעל החלק העליון של התרד. באמצעות מרית מתכת, להעביר כל פילה, צד התפר למטה, מוכן dish.In בלנדר, לשלב את כל אבל 1/4 כוס של שרימפס, את הרוטב הלבן שנותר, את המניה ואת רסק עגבניות ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברה לקערה ועונה עם מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים את הרוטב על הבלעדית ואופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סולסול
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים את השרימפס הנותרים על גבי הדגים ואופים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מפזרים עירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
10
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.