קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

דג סול מאודה עם שרימפס וחשיש חזיר

דג סול מאודה עם שרימפס וחשיש חזיר
סוליה מאודה מחבת עם שרימפס וחשיש חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את התינוק בוק צ'וי, שרימפס וחשיש חזיר, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חשיש מטקסס עם פן אחד, שרימפס וחשיש חזיר, ו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ג ' ינג ' ר לרסיסים דקים. יש לשטוף בצל ירוק לקצץ ולהשליך קצוות; לחתוך בצל (כולל צמרות) לאורכים 3 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לאורכו לגזרים. לשטוף בוק צ 'וי לקצץ ולהשליך קצות גזע; לחתוך בוק צ 'וי באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
יש לשטוף דגים ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
חותכים לארבעה חלקים שווים, 3 עד 4 אינץ ' מרובע.
4
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, להביא מרק לרתיחה. טופס שרימפס בשר חזיר לתוך ארבע קציצות שוות על 3 אינץ ' רחב; להגדיר מרק רותח כפי שנוצר. כיסוי, להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד הקציצות כבר לא ורוד על גבי, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
עם מרית רחבה, להפוך קציצות מעל; לעטוף חתיכת דגים על כל אחד. כיסוי ומבשלים רק עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר וקציצות כבר לא ורוד במרכז (לחתוך את שניהם כדי לבדוק), 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
בינתיים, במחבת 8-10 אינץ 'מעל חום גבוה, להביא מים כוס 1/4 לרתיחה; להוסיף בוק צ' וי, לכסות, ומבשלים רק עד ירוק בהיר ורך-פריך לנשוך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים בוק צ ' וי במסננת. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כאשר דגים וחשיש נעשים, עם מרית, להעביר פטי אחד עם דגים לכל אחת מארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות מעוטפות. מנות העליון באותה מידה עם בוק צ ' וי ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
טפטוף שווה עם רוטב סויה. כפית מרק חם באותה מידה סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
במחבת, שמן חום וג ' ינג ' ר על חום גבוה עד אדוות שמן על תחתית המחבת, על 30 שניות. כפית שמן חם וג ' ינג ' ר באותה מידה על מנות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו