דג סוליה מטוגן במחבת קלה עם רוטב לימון-חמאה
דג סוליה מטוגן במחבת קל עם רוטב לימון-חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1900 קלוריות, 177 גר' של חלבון, ו 107 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו דג סוליה מטוגן במחבת קלה עם רוטב לימון-חמאה, סול עם רוטב לימון-חמאה, ו סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח עם מלח מתובל ופלפל בצלחת רדודה.לדלות את פילה דגים בתערובת הקמח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים כ 3 כפות חמאה למחבת החמה.
מטגנים את הפילה ב 2 קבוצות, בישול בכל צד (על חום גבוה על 2 דקות לכל צד) או עד רק מבושל דרך; להעביר את הדגים לצלחת כדי לשמור על חם.
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה ומבשלים עד הזהב בצבע; מוסיפים מיץ לימון, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפטרוזיליה.מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב החם על הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.