. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פילה הבלעדית, מרק עוף, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם מחיטה מלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קראמבל תפוחים כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג סנדל אפוי, סנדל אפוי ופריך, ו סנדל אפוי ופריך.
הוראות
1
מפזרים את הבצל הירוק והפטריות לתוך 13-in. אקס-9-אין. אקס-2-אין. צלחת אפייה מצופה ספריי בישול nonstick. מסדרים דגים על ירקות, חופפים את הקצה העבה ביותר של פילה על הקצה הדק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מפזרים מיורן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורם
3
יוצקים יין או מרק ומיץ לימון על דגים. מכסים עם פירורי גבינה ולחם; טפטוף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
אופים, חשוף, ב 400 מעלות F במשך 10-12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.