ריזוטו עם ירקות מרירים
גשו לסופר וקנו יין, גבינה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים, ריזוטו עם נקניק איטלקי, בצל מקורמל וירוקים מרירים, ו סלט ירקות מרירים עם תפוזון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה. לצלול ברוקולי rabe לתוך מים ומבשלים עד ירוק בהיר, על 2 דקות.
מסננים וטובלים במים קרים. כאשר מגניב, לנקז קוצצים גס.
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, לשלב שמן ובצל. מערבבים לעתים קרובות במשך 3 דקות.
מוסיפים שום ומערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, על 2 דקות.
מוסיפים אורז, מערבבים, ואז מוסיפים יין. מערבבים עד היין מתאדה, על 1 דקה.
מוסיפים 4 מרק כוסות ומביאים לרתיחה בחום גבוה, ערבוב. להפחית את החום רותח ומערבבים לעתים קרובות עד אורז רך לנשוך, על 15 דקות.
מערבבים בברוקולי, עבור ריזוטו creamier,קצת יותר מרק. מערבבים לעתים קרובות עד ברוקולי חם, 2 עד 3 דקות.
מערבבים גבינה לתוך ריזוטו, ואז כף לתוך קערות רחבות.