דג סנדל אפוי עם פאנקו ופרמזן
דג סנדל אפוי עם פאנקו ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 346 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קורנית, דג סנדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: גבינת פרמזן אפויה, דג סנדל אפוי עם פירורי פרמזן, ו מקלות פאנקו מצופה פרמזן זוקיני אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה ורדודה.
מסדרים פילה פלאונדר על צלחת אפייה מוכנה ומברשת עם 1 חמאת כף.
מערבבים 3 כפות הנותרים חמאה עם פירורי לחם, גבינת פרמזן, מלח, פלפל, ותימין בקערה; מפזרים מעל דג סנדל.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות. בזהירות להעביר פילה לצלחת עם מרית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.