דג סנדל טעים לתנור
דג סנדל טעים לתנור נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, מיונז, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דג סנדל טעים, מהיר וקל תנור אפוי דג סנדל, ו דג סנדל עלום בתנור עם שום ושמן זית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מתבלים את שני הצדדים של פילה דג סנדל במלח.
מניחים לתבנית אפייה מוכנה.
מברשת 1 כף מיץ לימון על פילה.
מערבבים גבינת פרמזן, חמאה מומסת, מיונז, בצל ירוק, ו 2 כפות מיץ לימון בקערה; כפית על פילה.
אופים דג סנדל בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. החלף תנור לצלייה; פילה צלוי עד צמרות הם רק השחמה, 3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.