אם יש לך פלפל טחון, ג'ינג'ר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דג סנדל במרק שומשום זנגביל עם אדאמה ובוק צ'וי, דגים עלומים עם מרק ג'ינג'ר ושומשום, ו עוף עלום עם בוק צ'וי במרק זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
טיפ: נסה לקשור את הפילה עם בצל ירוק כהה צמרות במקום להשתמש קיסמים. טובלים את הצמרות הירוקות במים רותחים במשך 15 שניות כך שהם גמישים וקושרים קשר רופף סביב פילה הדגים המגולגל.
מפזרים את הלחמניות קלות עם קצת יותר מלח ופלפל לבן. תניח בצד. בתנור הולנדי קטן (4 ליטר) עם מכסה הדוק (או סיר כבד אחר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים בנוחות), לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
יוצקים את חלב הקוקוס על הדגים והופכים את החום לגבוה. ברגע חלב הקוקוס מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד הדג הוא אטום מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. אם את לא בטוחה, תפרקי חלק כדי לראות אם זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ממתק תמנון בריט
11
הסר את הסיר מהחום. בזהירות להעביר את הדגים עם כפית מחוררת או מרית דגים למגש קטן, חם. החזירו את הסיר לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזיר
12
מוסיפים את בזיליקום שנותר, יחד עם בצל ירוק, רוטב דגים, מיץ ליים, מירין, גרידת ליים. תביא את המרק רק לרתיחה. לטעום את המרק ולהוסיף יותר מלח או מירין במידת הצורך. עבור כל מנה, מניחים תלולית קטנה של אורז יסמין חם בקערה רדודה, למעלה עם גליל דגים, ולהסיר את הקיסם. מצקת את המרק החם על כל גליל דגים ומגישים מיד. הגשת הצעות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.