דג צלוי שלם עם עשבי תיבול
דג צלוי שלם עם עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם לימון, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: דג צלוי שלם עם תפוחי אדמה פרוסים, זיתים ועשבי תיבול, דגים שלמים צלויים על הגריל ממולאים בעשבי תיבול טריים ועטופים בפנצ'טה, ו דגים עם עשבי תיבול וליים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הפוך 3 פרוסות אלכסוניות על 1/2 אינץ ' עמוק על כל צד של הדג. מלח ושמן זית הדגים בנדיבות.
מתבלים את פנים הדג במלח ושמן זית.
מניחים 4 פרוסות לימון, עלי המפרץ, צרור של עשבי תיבול מעורבים 2 של שיני שום בתוך חלל הגוף.
קו מגש גיליון עם רדיד אלומיניום ולסדר את שאר עשבי תיבול שונים, פרוסות לימון ושום במרכז המגש ולהניח את הדגים על גבי.
מקפלים את רדיד האלומיניום סביב צידי הדגים כדי ליצור מעין תבנית אפייה.
מוסיפים את היין הלבן ומניחים בתנור שחומם מראש וצולים עד שהדגים מבושלים רק דרך, כ -30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור, להציג ולאסוף את הכבוד שלך ואז פילה לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אן איימי פינו גרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![אן אמי פינו גריס]()
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.