דג קרום קמח תירס
קמח תירס קרום דג נטול גלוטן, ופסקטרי מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חמאה, פלפלים, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח התירס הצהוב תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קמח תירס כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: הדג של סימון עם קרום עשב עם פירוגי לובסטר, שפמנון קרום קמח תירס, ו שפמנון קרום קמח תירס.
הוראות
לצלות פלפלים אדומים 4 ב. מהחום עד עורות שלפוחית, כ -15 דקות. בעזרת מלקחיים סובבו פלפלים רבע סיבוב. צולים וסובבים עד שכל הצדדים שלפוחיות ומושחרות. מניחים מיד פלפלים בקערה גדולה; מכסים ומניחים לעמוד 15-20 דקות.
בינתיים מברישים תירס עם 1 כף שמן.
העברה ל-13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהם רכים. מקלפים וזורקים עור חרוך מפלפלים.
הסר גבעולים וזרעים. דק קוצצים פלפלים.
בקערה רדודה שלבו את קמח התירס, 1 כפית מלח, פלפל וקאיין. מעיל דג בתערובת קמח תירס.
במחבת גדולה הקפיצו פטריות בחמאה עד שהן רכות.
מוסיפים פלפלים, תירס ומלח שנותר; מטגנים עוד 2-3 דקות.
במחבת גדולה אחרת מטגנים פילה בשמן שנותר 2-3 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.