דגים בקארי ירוק תאילנדי
המתכון דגים קארי ירוק תאילנדי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . במנה עיקרית זו יש 484 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משחת קארי, סעיפי עלי ליים כפיר 2 כפיות קליפת ליים, עלי בזיליקום רגילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דגים תאילנדים קארי ירוק עם אספרגוס ואפונה, משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), ו הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס.
הוראות
לשבור כוכב אניס לחתיכות קטנות. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים כוכב אניס או זרעי אניס, כמון, כוסברה עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
יוצקים תבלינים לתוך בלנדר ומערבלים עד הקרקע דק, או לשפוך לתוך מרגמה לטחון עם עלי.
מוסיפים חלב קוקוס למחבת; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד החלב הוא מבעבע ושומן מתחיל להיפרד, 2 עד 6 דקות (להפחית את החום אם splatters חלב מתוך מחבת).
מוסיפים את כל משחת הקארי ומערבבים עד ארומטי, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1 1/4 מרק כוסות, תבלינים טחונים, עלי בזיליקום שלמים, רוטב דגים וסוכר. שוטפים עלי ליים כפיר, לקרוע כל אחד לשניים, ומערבבים לרוטב; להפריש.
יש לשטוף את הדגים ולשטוף יבש; לחתוך לשמונה חתיכות שוות ולסדר בתבנית אפייה 12 על 16 אינץ'.
טפטוף שמן על דגים ולהפוך חתיכות מעיל; להגדיר מעט זה מזה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 10 עד 15 דקות עבור הליבוט, 8 עד 10 דקות עבור שפמנון.
בינתיים, במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ומבשלים עד כמעט מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות. מערבבים פלפל, ואז לנקז מיד.
ממש לפני הדג נעשה, מערבבים רוטב קארי ירוק על חום גבוה עד חם שוב. בקערה קטנה, לערבב שנותר 1/2 מרק כוס עם 2 כפיות קורנפלור.
מוסיפים לרוטב קארי חם ומערבבים עד שהוא רותח ומתעבה, על 1 דקה. אם תרצה בכך, הסר עלי ליים כפיר.
תלולית אורז חם על שמונה צלחות ארוחת ערב.
מניחים דגים למעלה ומפזרים שעועית ורצועות פלפל סביב דגים. רוטב קארי כפית שוב ושוב סביב דגים.
מפזרים בזיליקום מרוסק מלמעלה. או מגישים דגים, רוטב וירקות על מגש גדול, עם אורז בקערה לצד.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.