דגים וירקות טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים טרגון וירקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, בצל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ירקות קלויים עם מטבל טרגון, ירקות קלויים טרגון חמניות, ו Roughy כתום עם טרגון וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים גזר, קישואים, פלפל ובצל; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד שהירקות פריכים.
סדר פילה מחוספס כתום בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9-inch (3-quart). אם תרצה, מפזרים כל פילה עם מלח ופלפל. למעלה כל אחד עם 1/4 של תערובת ירקות, טרגון וחמאה.
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.