דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה ראסט, קמח, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לרצועות כי הם 1/4 אינץ 'עבה 3 אינץ' ארוך.
בסיר עמוק בצד, חום 3 אינץ ' של שמן כדי 163°. (אנא זכור להשתמש בזהירות בעת בישול עם שמן חם.)
שים את תפוחי האדמה בשמן. מטגנים עד שהם התרככו והפכו מעט השחמה אבל לא פריך, 2 עד 3 דקות.
הסר את השבבים עם כפית גדולה מחוררת ולהניח אותם בצד על מגבות נייר.
להגביר את החום עד השמן מגיע לטמפרטורה של 375 ° F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח כל המטרה, אבקת אפייה, מלח, פלפל, וביצים.
יוצקים את מי הסודה ומקציפים עד הבלילה חלקה.
מורחים את קמח האורז על צלחת נפרדת. לדלות את חתיכות דגים בו, ואז לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת את טפטוף עודף.
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון (או השתמש בכפית מחוררת) ושקע אותם בזהירות בשמן החם. בזהירות להוסיף את הדגים שמן מבעבע. מטגנים את הדגים וצ ' יפס עד פריך וחום, 4 עד 5 דקות.
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח ופלפל.
מגישים עם איולי ורוטב טבילת Mignonette.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.