דגים וצ'יפס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, אבקת אפייה, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.
הוראות
1
לשפשף את תפוחי האדמה היטב, ואז לחתוך לתוך 1/4 " אלות עבות. יבש ביסודיות עם מגבות נייר ולהשאיר אותם יושבים על מגבות נייר כדי לאפשר את פני השטח של תפוחי אדמה להתייבש במשך כ 30 דקות. אתה יכול לדלג על שלב זה אם אתה לחוץ בזמן, אבל תפוחי האדמה שלך לא יתברר פריך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, ואבקת בצל בקערה בינונית עד בשילוב טוב. אבק כל פילה דגים עם תערובת הקמח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 1 1/2" של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 330 מעלות F. קו 2 מתלים חוט עם 2 שכבות של מגבות נייר כל אחד.מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד צבע שזוף בהיר ואת הקצוות רק מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר את השבבים המטוגנים למתלה מוכן אחד לנקז.כאשר תפוחי האדמה נעשים טיגון, להוסיף את אבקת האפייה לתערובת הקמח לטאטא יחד. לאחר מכן להוסיף את הבירה הקרה לתערובת הקמח בקלילות להקציף יחד. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים, רק לוודא שאתה לא לערבב את הבלילה או שזה יהיה בסופו של דבר כבד. טובלים את הפילה בבלילה ומטגנים אותם בקבוצות. הפוך את הפילה עם מלקחיים כאשר אתה רואה את הקצוות להתחיל להפוך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עוגיות אוראו קצוצות
5
העברה למתלה מוכן השני כפי שהם מסיימים טיגון.כאשר הדג נעשה טיגון, להגדיל את החום של השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את השבבים בפעם השנייה עד שהם זהובים חום פריך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריט
דַק-
6
מסננים על מדף ומפזרים מלח. מטגנים את הדגים בפעם השנייה בטמפרטורה גבוהה יותר עד חום זהוב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.