דגים חריפים עם סלסה טרופית
המתכון דגים מתובלים עם סלסה טרופית יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 174 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם פפאיה, קיווי, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דגים אפויים פריכים עם סלסה טרופית, טאקו דגים טרופיים עם סלסה Pinapple, ו טאקו דגים בגריל עם סלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס קטנה או קערת פלסטיק, לערבב את כל מרכיבי סלסה עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה.
הגדר שליטה בתנור לצלות. אם פילה דגים הם גדולים, לחתוך 4 חתיכות הגשה. מתלה מחבת תרסיס עם ספריי בישול.
מברשת שני הצדדים של דגים עם רוטב ווסטרשייר.
מקום על rack במחבת broiler.
מפזרים דגים עם טימין, מלח, אבקת שום, אבקת קארי ופלפל אדום.
מטגנים עם צמרות על 4 אינץ ' מחום על 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.