המתכון דגים מתובלים עם סלסה טרופית יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 174 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם פפאיה, קיווי, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו דגים אפויים פריכים עם סלסה טרופית, טאקו דגים טרופיים עם סלסה Pinapple, ו טאקו דגים בגריל עם סלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בכוס קטנה או קערת פלסטיק, לערבב את כל מרכיבי סלסה עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.