דגים כבושים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו דגים כבושים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 55%, המנה הזו טובה. נסו אסקאבצ'ה דה פסקאדו (דג כבוש או דג כבוש), דגים כבושים, ו אסקאבצ'ה (דגים עם ירקות כבושים) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בסיר גדול, והביא לרתיחה.
מוסיפים דג חרב; מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות. כפית תערובת לתוך צלחת רדודה, מגניב. מערבבים שמן זית; מכסים ומצננים לפחות 24 שעות.
מוציאים דג חרב מהמרינדה בעזרת כף מחוררת, משליכים את המרינדה.
מסדרים פרוסות תפוז ולימון על מגש מרופד בחסה. למעלה עם דג חרב, ומקשטים בכריכות שומר, אם רוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלוס ווינדסבול ונדאנג ' טרדיב פינו גריס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס]()
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס