לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו דגים כבושים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 55%, המנה הזו טובה. נסו אסקאבצ'ה דה פסקאדו (דג כבוש או דג כבוש), דגים כבושים, ו אסקאבצ'ה (דגים עם ירקות כבושים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בסיר גדול, והביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים דג חרב; מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות. כפית תערובת לתוך צלחת רדודה, מגניב. מערבבים שמן זית; מכסים ומצננים לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דג חרב
3
מוציאים דג חרב מהמרינדה בעזרת כף מחוררת, משליכים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מסדרים פרוסות תפוז ולימון על מגש מרופד בחסה. למעלה עם דג חרב, ומקשטים בכריכות שומר, אם רוצים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלוס ווינדסבול ונדאנג ' טרדיב פינו גריס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.