תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דגים מלית לאפות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 30 . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, פילה דגים, עשבי תיבול ומילוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פילה דגים עם מלית, עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי, ו קציצה ומילוי אופים.
הוראות
1
מחממים את המים, 2 כפות, גזר ופלפל בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4
כפית את המילוי על פניהמרכז של צלחת אפייה רדודה 3 ליטר. מסדרים את הדגים בכל צד של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מחממים את החמאה שנותרה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא נמס.מערבבים את מיץ הלימון ופטרוזיליה. כפית את תערובת החמאה על הדג.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב 204°. במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
* עבור מילוי moister להגדיל את המים 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.