דגים ספרדיים
המתכון דגים ספרדית יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 50 דקות. במנה עיקרית זו יש 254 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן זית, בצל ירוק, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: מלאי דגים ספרדי, תירס ספרדי עם מקלות דגים, ו דגים בגריל בסגנון ספרדי.
הוראות
מברשת שמן על החלק התחתון של 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה; העליון עם בצל pimientos. תייבש את הדג.
מערבבים את המלח, מייס, קאיין ופלפל; מפזרים על שני הצדדים של דגים.
לארגן דגים על בצל פימינטוס. למעלה כל פילה עם פרוסת עגבניות; מפזרים פטריות ובצל ירוק.
יוצקים יין על דגים וירקות.
במחבת nonstick, להמס חמאה; להוסיף פירורי לחם. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד השחמה קלה.
מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20-25 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.