קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

דגים עם סלסה מנגו

דגים עם סלסה מנגו
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך שמן זית, קליפת לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, 2 כפות מיץ לימון, וחצי שום.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
חותכים דגים ל 6 או 8 חתיכות שוות, ולאחר מכן לשטוף יבש לטפוח. לשפשף תערובת סויה על כל הדגים. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב שמן, בצל, ושום הנותרים. מערבבים עד בצל מתחיל לקבל צולע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים נקטר מנגו ו 3 כפות מיץ לימון; מערבבים עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5
הסר תערובת בצל מחום. מערבבים מנגו, כוסברה, וקליפת לימון. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מסדרים חתיכות דגים, זה לצד זה, בסל צליה חוט. סגור סל ולהניח אותו על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות). סגור מכסה על גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד שהוא בקושי אטום עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים עם סלסה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.