דגים עם סלסה מנגו
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך שמן זית, קליפת לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, 2 כפות מיץ לימון, וחצי שום.
חותכים דגים ל 6 או 8 חתיכות שוות, ולאחר מכן לשטוף יבש לטפוח. לשפשף תערובת סויה על כל הדגים. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 30 דקות.
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב שמן, בצל, ושום הנותרים. מערבבים עד בצל מתחיל לקבל צולע, על 2 דקות.
מוסיפים נקטר מנגו ו 3 כפות מיץ לימון; מערבבים עד רותחים.
הסר תערובת בצל מחום. מערבבים מנגו, כוסברה, וקליפת לימון. השתמש חם או מגניב.
מסדרים חתיכות דגים, זה לצד זה, בסל צליה חוט. סגור סל ולהניח אותו על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות). סגור מכסה על גריל גז.
לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד שהוא בקושי אטום עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מגישים עם סלסה ומיץ לימון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.