דגים פריכים בתנור
דג תנור פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 108 גרם חלבון 187 גרם של שומן, וסך הכל 2557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דגים פריכים בתנור, דגים פריכים בתנור, ו דג בקלה מטוגן בתנור פריך.
הוראות
מערבבים צ ' יפס מרוסק, גבינת פרמזן ו parsley.In קערה נפרדת משלבת מיונז ומיץ לימון 2 כפות.
יוצקים את מיץ הלימון הנותר לקערה נוספת.טובלים את הדג במיץ לימון, ואז את המיונז ולבסוף את תערובת השבב.
מניחים על צלחת אפייה משומנת ואופים 5-10 דקות ב 400 F.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.