דגים צלויים מלוחים
מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם $1.4 למנה נופל בתקציב שלך, דג צלוי מלח יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חלבוני ביצה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: דג שלם צלוי במלח, דג צלוי שלם בקרום מלח, ו מלח ועשב צלוי דגים שלמים.
הוראות
מחממים תנור ל-400 ° F. pulse peppercorns, טימין, פטרוזיליה ומלח כשר במעבד מזון עד שהמלח הוא ירוק, כ -20 שניות. מקציפים חלבונים עד קצף ומערבבים עם תערובת מלח.
מניחים חתיכת נייר כסף גדולה פי שניים מהדגים על הדלפק ומניחים כוס אחת של תערובת מלח על נייר. דברים דגים עם לימון, שום או פטרוזיליה (אם משתמשים).
מניחים דגים על תערובת מלח ואז לכסות עם כוס נוספת של תערובת מלח, משאיר את הראש ואת קצה הזנב חשוף; לחץ על המלח לדבוק בדגים. חזור עם שאריות תערובת דגים ומלח. צרור לסכל סביב כל דג כך מלח ודגים עדיין חשופים.
העברה לסדין אפייה ואופים עד לטמפרטורה פנימית של דגים קורא 140°, כ 18 דקות.
כדי לשרת, לפצח קרום מלח עם גב של מזלג, ולאחר מכן בעדינות לקלף את קרום מלח ועור.
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים וירקות בעלי עלים עם יין לבן לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.