דגים קארי עם עגבניות
קארי דגים עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 104 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 712 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 1 . אם יש לכם צ'ילי, כמון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קארי דגים אדומים, דג אפוי עם עגבניות, ו דג מצופה בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף, עור לחתוך דגים לקוביות גדולות.
שמן חום בסיר בינוני על אש נמוכה.מטגנים את הבצל, שום וכוסברה. ערבוב עד רך.
מוסיפים את הכמון, כורכום וצ ' ילי, מערבבים במשך דקה או שתיים כדי לשחרר טעם.
מוסיפים את המים, המלח, העגבניות והגארם מסאלה ומבשלים עד שהעגבניות מלאות, בוחשות מדי פעם.
מוסיפים מיץ לימון ומניחים את הדגים בסיר ומבשלים בעדינות במשך 5-6 דקות.אן.בי. תכין כמות כפולה של רוטב ותקפא כך שבפעם הבאה כל מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף את הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו