דגני שיבולת שועל עם קרמל ואגוזים
חטיפי שיבולת שועל ואגוזים ממולאים בקרמל עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אגוזים ממולאים בשוקולד-חטיפי שיבולת שועל, חטיפי שיבולת שועל מלאים בתאריך, ו חטיפי שוקולד קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד או קו עם רדיד רגיל רדיד לרסס עם בישול spray.In קערת ערבוב, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, מלח, ושני הסוכרים. מערבבים היטב, ואז מוסיפים שיבולת שועל וקוקוס.
מערבבים את חמאה מומסת וניל, ואז לשפוך לתוך תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב סוג של מתפורר. למדוד על כוס תערובת קמח, ולאחר מכן לחץ על השאר בחוזקה במחבת כדי לכסות bottom.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex, לשלב את פיסות קרמל ושמנת. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים וממשיכים מיקרוגל על גבוה, ערבוב כל 10 שניות, עד נמס לחלוטין.
מורחים קרמל נמס מעל קרום שיבולת שועל.
מפזרים אגוזים ושוקולד צ ' יפס מעל קרום שיבולת שועל, ואז מפזרים תערובת שיבולת שועל שמורה מעל.
אופים על המדף המרכזי במשך כ 30 עד 35 דקות, הנחת גיליון של רדיד רופף מעל במהלך 10 הדקות האחרונות כדי למנוע עוגיות יתר..
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להרים מן המחבת לחתוך לריבועים.