דאל קארי עם בשר (Gosht Dhal) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, אבקת צ'ילי, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו מתובל Dhal (Masala Dhal), [] עדשים אדומים (Dhal) קארי, ידידותי לטבעוני, ללא גלוטן, ו Dhal (מתכונים דומים).
הוראות
1
שוטפים dhal ועדשים בכמה מים פושרים. להשרות לילה אם יש לך את הזמן אחרת אין צורך.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
יוצקים לכיסוי סיר גדול עם מים, 1 כפית כל אחד מלח וכרית. להרתיח כמו שהיית עושה עבור שעועית עד רך ו mushy.In סיר נפרד, בצל מטגן, מקל קינמון וזרעי כמון בשמן עד צבע זהב חיוור .
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכום
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים בשר ותבלינים. מערבבים כמה פעמים מבלי להוסיף מים.בעדינות בישול התבלינים, על ידי הוספת מים אתה לא נותן את התבלינים הזדמנות לבשל, ואז יהיה לך קארי חסר טעם לזכור את זה עם כל האוכל ההודי.כאשר הוא מתחיל להיצמד לסיר להוסיף את טומוטו וכחצי כוס מים.מבשלים לאט עד היטב מעורבב והמים התייבשו.Liquidise dhals ולהוסיף לסיר וכמה מים לעקביות אתה רוצה את dhal על כוס מים צריך להיות מספיק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים לאט עד dhal מעורבב היטב, כחצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הוספת מים אם הופכים סמיך.כאשר נעשה, להפוך את הרפיה שלך, לחמם את הגהי במחבת להוסיף בצל, כמון, זרעי חרדל שיני שום, ומטגנים עד חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
לתיבול בשר
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
גי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף לסיר של dhal ומכסה סגור בחוזקה.ממש לפני ההגשה מוסיפים כוסברה קצוצה שלך וmalasa gharam שלך. (בבישול הודי gharam masala מתווסף תמיד רק לפני ההגשה כפי שהוא pepping את התבלין. מערבבים ומגישים עם אורז לבן / roti וכו
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner Veltliner האורגני Pratsch (1 ליטר) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.