דובדבן עוגות קרם
מתכון זה מכין 8 מנות עם 573 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, סוכר חום, שמנת מתוקה כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, פאי דובדבנים, ו תותים, עוגות קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי המלך, החמאה והסוכר החום.
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. מניחים בצד 1 כוס פירורים. בעודם חמים, לחץ על הפירורים הנותרים ל -9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה, לחיצה חזקה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים. מצננים 30 דקות.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים ותמצית השקדים לתערובת אחידה.
מורחים על תחתית הקרום. מקפלים בעדינות קצפת למילוי הפשטידה; מורחים על שכבת גבינת שמנת.
מפזרים פירורים שמורים. מצננים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.