קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דובדבנים יבשים ופאי תפוחים

דובדבנים יבשים ופאי תפוחים
דובדבנים יבשים ופאי תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. . לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי תפוחים עם דובדבנים יבשים שלוקים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, ו פריזה וסלט תפוחים עם דובדבנים יבשים ואגוזי מלך.

הוראות

1
מערבבים דובדבנים ופרוסות תפוח בקערה גדולה. מערבבים יחד סוכר, קמח וקינמון; מערבבים היטב עם פירות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד 15 דקות.
3
מורחים תערובת פירות לתוך מאפה מרופד 9 מחבת פאי אינץ'. נקודה עם חמאה או מרגרינה. כיסוי עם קרום העליון. חותם וחליל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
חותכים חריצים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות, או עד קצה זהוב חום תפוחים הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור