דובדבנים יבשים ופאי תפוחים
דובדבנים יבשים ופאי תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. . לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי תפוחים עם דובדבנים יבשים שלוקים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים יבשים, ו פריזה וסלט תפוחים עם דובדבנים יבשים ואגוזי מלך.
הוראות
מערבבים דובדבנים ופרוסות תפוח בקערה גדולה. מערבבים יחד סוכר, קמח וקינמון; מערבבים היטב עם פירות.
מורחים תערובת פירות לתוך מאפה מרופד 9 מחבת פאי אינץ'. נקודה עם חמאה או מרגרינה. כיסוי עם קרום העליון. חותם וחליל הקצוות.
חותכים חריצים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות, או עד קצה זהוב חום תפוחים הם במכרז.