דובה של חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 2171 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מנטה, עגבניות שזיף, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-3 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Daube a La Provencale, שפך כבש, ו ביף דאוב.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים המרינדה בתבשיל lidded גדול.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
מחממים את שמן החמניות במחבת כבדה גדולה עד שמעשנים ומטגנים את החזיר עד שחום כהה בכל מקום.
מניחים את המרינדה מעל להבה גבוהה ומביאים לרתיחה. מרתיחים עבור 15 דקות, ברפרוף את כל קצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
7
מוסיפים את המניה ומחזירים לרתיחה, ואז מוסיפים את הבשר. שים על המכסה, או בחוזקה לכסות את התבשיל בנייר כסף, והניח לתוך התנור לבשל במשך 3 שעות מפנה את הבשר באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תרים את החזיר ותשמור על מקום חם. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת דקה למחבת נקייה. מביאים לרתיחה, ואז מרתיחים כדי להפחית על 15-20 דקות. בדוק את התיבול לפני ההגשה עם הרוטב.