דודה קרול של תרד ואופה דגים
דודה קרול של תרד ואופים דגים דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 274 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, תרד, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: מטבל התרד של דודה קרול, מטבל התרד של דודה קרול, ו קינוח פרפה עם קרם ברי סגול של דודה קרול.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה, לערבב את התרד, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, על 5 כפות פירורי לחם יבשים, ואת הביצה.
מורחים את התערובת לתחתית של צלחת אפייה קטנה. מסדרים את פילה בקלה על גבי תערובת תרד, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם גבינת צ ' דר ופירורי לחם הנותרים.
מכסים, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.