דיוואן עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Divan עוף ממולא עם רוטב דיז'ון שרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 366 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף, מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב התאדה שומן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'מייפל נפלא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות ממולאות עוף ברוטב שרי, צלעות חזיר ממולאות ברוטב שרי, ו תפוח-צ'דר ממולא עוף עם תפוח - רוטב מחבת דיז' ון - איווה ילדה אוכלת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. ערפל צלחת אפייה מלבנית רדודה עם ספריי בישול. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד למכרז ירוק בהיר ופריך, כ 5 דקות.
מסננים היטב לרוץ מתחת למים קרים עד קר.
מסננים היטב שוב לסחוט יבש במגבות נייר.
קוצצים את הברוקולי וזורקים בקערה עם Gruyere ושום. הכנס סכין חיתוך לתוך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף לעשות כיס עמוק 3 אינץ'. ממלאים כל חזה עוף בכמויות שוות של תערובת הברוקולי. לשפשף את שני הצדדים של חזה העוף עם שמן טימין ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, על 5 דקות.
שים את העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות לכל צד. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני כדי לסיים בישול דרך.
בינתיים, לשלב את החלב והמלאי בסיר קטן, מתבלים עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים את השרי ואת קורנפלור עד חלקה ויוצקים, לטאטא כל הזמן, לתוך הרוטב. לבשל עד רק התעבה, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן. מעל כל חזה עוף עם 2 כפות של רוטב ומניחים תחת המטאטא. צלייה עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
תן את שאר העוף במשך 5 דקות ולאחר מכן לחתוך כל שד לשניים בזווית.
לטאטא את החרדל לתוך הרוטב הנותר ולהפיץ כמה כפות על כל צלחת. למעלה עם חזה עוף חצוי.