דיונון וחומוס במרק עגבניות: קלמרי E Ceci נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 812 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו Halabessa: חומוס במרק עגבניות מתובל, חומוס ו Chard שוויצרי בפרמזן מרק עגבניות מיובשים-שמש, ו דיונון ממולא אפוי: Calamari Ripieni al Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את החומוס, סופרסטה, צימוקים, מיץ צדפות, עגבניות ורוטב עגבניות ומבשלים עד מופחת בחצי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומוסיפים את הקלמרי והמולים ומבשלים לאט את מאכלי הים עד שרק מבשלים אותם. מערבבים את עלי המנטה, בצל ירוק ותרד, מבשלים 3 דקות, ואז מגישים בקערות מרק מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
מנטה
מיץ צדפות
Soppressata
חומוס
בצל ירוק
דיונון
עגבנייה
מולים
צימוקים
מאכלי ים
תרד
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
קערה
2
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
5
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.