דיונונים ממולאים: Seppie Ripiene
אם יש לך חלב, פלחי לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו קרוט ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, ו מרק דיונונים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הדיונון הקצוץ עם פירורי לחם וביצים. קוצצים 2 של שיני שום ומוסיפים עם בצל ו 1/3 כוס פטרוזיליה לתערובת פירור הלחם. מערבבים בחלב 3 כפות שמן ומערבבים יחד בקצרה.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, גבינה, זיתים ועגבניות. בעזרת הידיים, מערבבים היטב, ודוחפים כל דיונון באופן רופף עם התערובת.
דק קוצצים את ציפורן הנותרים של גרליותומוסיפים לקערה קטנה יחד עם פטרוזיליה 3 כפות הנותרים. במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את דיונון ב 1layer, חום שנותר 3 כפות שמן זית על חום בינוני ולהוסיף שום קצוץ דק ופטרוזיליה. כאשר ארומטיים מתחילים לרחוש, לארגן דיונון ממולא במחבת, צד פתוח למטה. חום במשך כ 3 עד 4 דקות, ואז בזהירות להפוך, וחום בצד השני. כאשר חום משני הצדדים, מוסיפים יין לבן למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה עדינה ומבשלים, חשופים, במשך כ -30 דקות, או עד דיונון הם במכרז. אם המחבת מתחילה להיראות יבשה, מוסיפים עוד יין.
מגישים מיד עם טריזי לימון, אם תרצה, ואת כמות קטנה של רוטב נשאר במחבת כף מעל דיונון.