דיז'ון בקר ופטריות
גשו לסופר וקנו מים, campbell ' s® קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בקר פטריות דיז'ון, חזיר עם רוטב דיז'ון פטריות, ו עוף פטריות ב Dijon-רוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול וחום על חום בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
לרסס את המחבת עם ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את המרק, מים, חרדל וירקות במחבת ומבשלים עד לתערובת חמה ומבעבעת. לזרוק את האורז עם הפטרוזיליה, אם תרצה.
מגישים את תערובת הבשר עם האורז.