קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

דיז'ון בקר ופטריות

דיז'ון בקר ופטריות
גשו לסופר וקנו מים, campbell ' s® קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בקר פטריות דיז'ון, חזיר עם רוטב דיז'ון פטריות, ו עוף פטריות ב Dijon-רוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול וחום על חום בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר את הירקות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
לרסס את המחבת עם ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים כל שומן.
8
מערבבים את המרק, מים, חרדל וירקות במחבת ומבשלים עד לתערובת חמה ומבעבעת. לזרוק את האורז עם הפטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קופסת תירס אחתקופסת תירס אחת
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מגישים את תערובת הבשר עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל