דייסה מבושמת עם שזיפים שלוקים
דייסה מבושמת עם שזיפים שלוקים עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-51 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מיץ מ 1 לימון, שזיפים מיובשים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בקלה עלומה ברוטב עגבניות עם שזיפים מיובשים, הל וכתום בניחוח Kugelhopf, ו Cardamom-ריחני עוגת בטטה.
הוראות
מערבבים שזיפים מיובשים, יציאה, 1 כוס מים, מקלות קינמון, מיץ לימון, וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שזיפים הם plumped ותערובת מצטמצם עקביות syrupy, על 20 דקות.
לפצח תרמילי הל עם החלק התחתון של מחבת או מרגמה ועלי. בסיר גדול מביאים תרמילי הל, נותרים 2 כוסות מים וחלב לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר הוא רותח, מוסיפים שיבולת שועל וקמצוץ מלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד ששיבולת שועל רכה ורוב הנוזל נספג.
הסר תרמילי הל, ולאחר מכן לחלק שיבולת שועל בין 4 קערות. למעלה כל קערה עם 3 שזיפים מיובשים ולאפשר לכל אורח לשפוך מעל נוזל שזיף מיובש ליד השולחן.