תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל דייסת שעורה. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 889 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירות, סוכר חום, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו דייסת שעורה עם שזיפים דבש, דייסה, ו דייסה פלוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שעורה, חלב, סוכר חום וקינמון בסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חלב כבר כמעט כל נספג, על 15 דקות. מחלקים שעורה בין שתי קערות. למעלה עם אגוזי מלך קצוצים, טפטוף נדיב של שמנת כבדה, ופרי טרי קצוץ אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פירות טריים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שעורה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)