קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות18
מגזין

דייקון וייטנאמי וחמוצי גזר

דייקון וייטנאמי וחמוצי גזר
אם יש לך מים חמים, צנוניות דייקון, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גזר בסגנון וייטנאמי וחמוצי דייקון, חמוצים וייטנאמיים גזר ודייקון, המשפחה שלי, ו דייקון בסגנון יפני וחמוצי גזר.

הוראות

1
חותכים אותם תחילה לרוחב 2 1/2 אינץ מקטעים ארוכים. ואז לחתוך 1/4 אינץ פרוסות עבות לאורך. ערמו את הפרוסות וחתכו אותן שוב לאלות בעובי 1/4 אינץ'.
1
מניחים את הגזרים ואת צנוניות דייקון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים 4 כפיות סוכר 2 כפיות מלח. השתמש בידיים הנקיות שלך כדי לזרוק את הגזר ואת דייקון עם מלח וסוכר עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
המשך לערבב את הגזר ואת דייקון עם הידיים שלך עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות. הם מוכנים ברגע שאתה יכול לכופף חתיכת דייקון כל הדרך מעל בלי שזה נשבר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
1
להעביר את הגזר ואת דייקון למסננת, לשטוף עם מים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
הפוך תערובת סוכר חומץ: בקערה (כוס מדידה pyrex 8 כוס עובד נהדר עבור זה) לערבב יחד כוס אחת של סוכר, חומץ לבן ומים חמים, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים תערובת חומץ על גזר ודייקון בצנצנות: להכין צנצנות נקיות. לארוז את דייקון וגזר בחוזקה לתוך הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צנון דייקוןצנון דייקון
4
יוצקים על נוזל כבישה כדי לכסות. חותם. להכניס למקרר.
5
החמוצים צריכים לשבת לפחות לילה לפני האוכל; הטעם שלהם ישתפר עם הזמן. הם צריכים להימשך 4 עד 6 שבועות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'