דל שומן תפוח חום בטי
דל שומן תפוח חום בטי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם לחם, גבינת קצפת, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אפל בראון בטי, אפל בראון בטי, ו אפל בראון בטי.
הוראות
מניחים פרוסות תפוחים בקערה.
שלב תחליף סוכר וקינמון; מפזרים מעל תפוחים וזורקים לציפוי אחיד.
מניחים לחם במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים. בקערה קטנה שלבו פירורי לחם וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים מחצית מתערובת התפוחים ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם בערך 1/3 כוס תערובת פירורים ותערובת תפוחים שנותרה.
יוצקים מיץ תפוזים על תפוחים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים תערובת פירורים שנותרה.
אופים 25-30 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים וציפוי הפירורים חום זהוב.
בקערה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים מחצית מהציפוי המוקצף. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר.