דלוקס טבל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תפוחים טבולים Deluxe. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, מים, קרמל עטוף בנפרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו S ' mores-תפוחים טבולים, תפוחים טבולים סיידר קרמל, ו מלח ים ושוקולד טבל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 סנטימטרים של מים בסיר בינוני לרתיחה.
הכנס מקל מלאכה לקצה העליון של כל תפוח.
לטבול את התפוחים, 1 בכל פעם, לתוך המים הרותחים במשך 20-30 שניות, זה יסיר את ציפוי שעווה על התפוחים. יבש ביסודיות ומניח על מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף או שעווה.
הכן את הקרמל על ידי הוספת סוכריות קרמל וחלב לסיר בינוני על חום בינוני. הישאר קרוב ומערבבים לעתים קרובות בעוד הסוכריות להמיס. לאחר נמס, להסיר מהחום ולאפשר לשבת על 1 דקה.
טובלים כל תפוח בקרמל, הופכים לאט למעיל. המשך להסתובב, ומאפשר כל עודף לטפטף בחזרה לסיר.
אם תרצה, לטבול את תחתית כל תפוח לתוך אגוזים, שוקולד צ ' יפס או לקשט אחרים.
תפוחים מגניב לחלוטין על מחבת גיליון מוכן ואז לעטוף בנפרד ולאחסן במשך 2 עד 3 ימים במיכל אטום.