דלורית צלויה וסלט עדשים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט קינואן עדשים עם דלעת סקווש, דלעת פיקנטית סקווש, גבינת עיזים וסלט עדשים, ו סלט עדשים עם דלורית וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלינים ולתת מגניב, ואז לטחון דק. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הדלורית עם גזר לבן, בצל, כמון טחון, הל, זנגביל, אגוז מוסקט ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צלוי במשך כ 35 דקות, ערבוב פעם אחת, או עד הדלעת גזר לבן הם מכרז משחימים קלות. תשאיר את התנור דולק.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את העדשים עם המים, שאלוט עלה דפנה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 25 דקות.
מסננים את כל הנוזל; להשליך את עלה המפרץ ואת שאלוט ואת העונה עדשים עם מלח ופלפל.
בצלחת עוגה, טוסט אגוזי מלך בתנור במשך 5 עד 7 דקות, או עד ריחני.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ. בקערה קטנה, מערבבים את הכוסברה עם מיץ לימון ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את הירקות קלויים עם עדשים, אגוזי מלך ורוטב ומגישים.