קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלורית צלויה עם צנוברים ופרמזן

דלורית צלויה עם צנוברים ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלעת קלוי סקווש עם צנוברים פרמזן. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו צנוברים, דלורית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה עם מרווה וצנוברים, דלעת קלויה עם שום, מרווה וצנוברים, ו דלעת קלויה עם שום, מרווה וצנוברים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות. השתמש בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון את הדלעת. חותכים את העור מהצדדים, ואז לחתוך את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הסקווש לחתיכות גדולות, חותכים את החתיכות לפרוסות, חותכים את הפרוסות לגפרורים, ואז חותכים את הגפרורים לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
מניחים בקערה ומניחים בצד.ממיסים את החמאה במחבת קטנה, או בקערה במיקרוגל. השתמש בכפית כדי לרפרף את המוצקים כך שרובם נעלמו. (הערה: זה קל יותר אם אתה הולך קדימה להמס את כל המקל, ואז לשמור את השאר לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
טפטוף 4 כפות של חמאה ברפרוף לתוך הקערה עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים מלח ופלפל וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
יוצקים את הדלעת על תבנית אפייה ומפיצים אותם לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים במשך 20-25 דקות, ואז לארכב את החום עד 400 ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות בערך, עד הדלעת הוא רוחש חום זהוב סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את המחבת מהתנור והנח בצד.מגררים את הפרמזן ומפזרים אותו על הדלעת. לזרוק אותו במהירות, כך הגבינה לא להמס (זה צריך רק לרכך), ולאחר מכן להעביר את התערובת לצלחת. טוסט צנוברים במחבת מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים אותם לצלחת עם הסקווש וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
10
הוסף יותר פרמזן אם אתה רוצה, ואז לשרת את הדלעת במנות קטנות או על סלט השליך בויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סכין קילוףסכין קילוף