דלורית צלויה עם צנוברים ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלעת קלוי סקווש עם צנוברים פרמזן. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו צנוברים, דלורית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: דלורית צלויה עם מרווה וצנוברים, דלעת קלויה עם שום, מרווה וצנוברים, ו דלעת קלויה עם שום, מרווה וצנוברים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. השתמש בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון את הדלעת. חותכים את העור מהצדדים, ואז לחתוך את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים.
חותכים את הסקווש לחתיכות גדולות, חותכים את החתיכות לפרוסות, חותכים את הפרוסות לגפרורים, ואז חותכים את הגפרורים לקוביות.
מניחים בקערה ומניחים בצד.ממיסים את החמאה במחבת קטנה, או בקערה במיקרוגל. השתמש בכפית כדי לרפרף את המוצקים כך שרובם נעלמו. (הערה: זה קל יותר אם אתה הולך קדימה להמס את כל המקל, ואז לשמור את השאר לשימוש אחר.)
טפטוף 4 כפות של חמאה ברפרוף לתוך הקערה עם הסקווש.
מוסיפים מלח ופלפל וזורקים לשלב.
יוצקים את הדלעת על תבנית אפייה ומפיצים אותם לשכבה אחת.
אופים במשך 20-25 דקות, ואז לארכב את החום עד 400 ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות בערך, עד הדלעת הוא רוחש חום זהוב סביב הקצוות.
הסר את המחבת מהתנור והנח בצד.מגררים את הפרמזן ומפזרים אותו על הדלעת. לזרוק אותו במהירות, כך הגבינה לא להמס (זה צריך רק לרכך), ולאחר מכן להעביר את התערובת לצלחת. טוסט צנוברים במחבת מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אותם לצלחת עם הסקווש וזורקים לשלב.
הוסף יותר פרמזן אם אתה רוצה, ואז לשרת את הדלעת במנות קטנות או על סלט השליך בויניגרט.