דלורית של ננסי ומרק תפוחים
דלורית של ננסי ומרק תפוחים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו תפוחי סבתא סמית, דלורית, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק תפוחים של דלעת חמאה, דלורית ומרק תפוחים, ו דלורית ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
יוצקים מספיק מים לתבנית אפייה כדי להיות בעומק של כ -3 / 4 אינץ'. שכב חצאי דלעת לתוך המים כשהצד החתוך כלפי מעלה.
צולים בתנור שחומם מראש עד שמזלג חודר בקלות דרך הבשר, 45 עד 50 דקות;
מוציאים מהתנור והופכים דלעת; תן להתקרר מספיק כדי להתמודד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
קולים שאלוט בחמאה חמה עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
יוצקים 3 עד 5 כוסות ציר עוף לסיר; מערבבים.
מוסיפים תפוחים לציר; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתפוחים רכים, 20 עד 30 דקות.
השתמש במזלג כדי לגרד את הבשר מדלעת החמאה, וסיים בכף כדי להרחיק את החלקים האחרונים מהעור; הוסף לציר המבעבע.
מוסיפים לסיר את 3 הכוסות הנותרות, מביאים את התערובת לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהכל מחומם, 5 עד 10 דקות.
מרק פירה עם בלנדר טבילה עד לקבלת תערובת חלקה.